Weersverwachting voor zondag 11 april

Het blijft zaterdagmiddag droog en er zal ook geregeld zon schijnen. Er waait een matige wind vanuit het noorden tot noordoosten. Aan de kust en in de Ardennen zal de maximumtemperatuur 10 graden bedragen, in het binnenland wordt het ongeveer 14 graden.

Zaterdagavond en -nacht is het eerst helder tot lichtbewolkt. Later verschijnen er lage wolkenvelden en lokaal ontstaan er mistbanken. De minima liggen rond het vriespunt in het oosten van België, aan de kust wordt het +4 graden .

Na het optrekken van het ochtendgrijs is er zondag eerst zon, vooral in het westen van België. Wolkenvelden uit Duitsland bereiken spoedig het oosten en zullen zich in de loop van de dag langzaam over het hele land uitbreiden. Tussendoor zijn er ook nog opklaringen.

Er komt een matige, langs de kusten een vrij krachtige, noordoostenwind te staan. De maxima variëren van 6 graden op de Hoge Venen tot ongeveer 11 graden elders.

Vanaf maandag zijn er vooral wolkenvelden, met af en toe ook zon. Vooral in het oosten en het zuiden van België is er kans op een bui. De middagtemperatuur schommelt rond de 13 graden, al is het in de Ardennen en op de stranden aanzienlijk koeler. (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud