Advertentie
Advertentie

Weersverwachting voor zondag 23 november

Zaterdagnacht wordt het droger met opklaringen, al is het mogelijk dat er nog een sneeuwbui valt. De wind draait van noordwest naar zuid en neemt in het binnenland af tot zwak, aan zee tot matig. De minima bedragen -4 graden in Hoog België, -1 in het midden van het land en +3 dicht bij de kust. Als gevolg van de sneeuw kan plaatselijke gladheid optreden.

Zondag neemt de bewolking toe. In het westen van het land valt natte sneeuw, spoedig overgaand in regen. Elders valt eerst sneeuw, die pas veel later overgaat in natte sneeuw en nadien in regen. In de Ardennen blijft de neerslag gewoon onder de vorm van sneeuw vallen.

Er komt een matige, aan zee een krachtige tot harde zuidenwind te staan. 's Avonds ruimt de wind naar west tot noordwest. De maxima bedragen -1 in de Ardennen, +3 in het centrum en +7 vlak aan zee.

Maandag wordt het bewolkt met nog kans op wat regen of sneeuw. Nadien blijft het op de meeste plaatsen droog. 's Nachts treedt lichte, in de Ardennen matige, vorst op en er kan mist ontstaan. Overdag wordt het in het binnenland rond 5 graden. (KWO)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud