Weersverwachting voor zondag

Zondagochtend is het op de meeste plaatsen droog met vooral in het noorden ook af en toe zon. Later neemt de bewolking toe vanaf de Franse grens, gevolgd door regen over de zuidelijke helft van het land. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige westenwind. De maxima bedragen 8 tot 12 graden.

Tijdens de nacht van zondag op maandag is het overal zwaarbewolkt en regenachtig. Maandag en dinsdag is er veel bewolking met af en toe regen. De middagtemperatuur schommelt rond 12 graden. Woensdag en donderdag is er een afwisseling van opklaringen en voorjaarsbuien. 's Middags wordt het zowat 9 graden.

Vandaag/zaterdag is er 's middags in het midden en noorden van het land geregeld zon. Plaatselijk kan een bui voorkomen. In het zuiden is meer bewolking aanwezig en met name in de provincie Luxemburg valt af en toe regen. Er waait een zwakke tot matige, aan zee soms vrij krachtige wind uit west tot zuidwest. De maxima variëren van 8 graden in de Ardennen en ongeveer 11 graden in de rest van het land.

Zaterdagavond en -nacht is het eerst droog met opklaringen. Later neemt de bewolking toe, gevolgd door hier en daar wat lichte regen. De minima schommelen tussen 4 en 7 graden. (EYI)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud