Advertentie

Weersverwachting vrijdag 25 juli

De zon schijnt donderdagmiddag vrijwel ononderbroken en het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige oostenwind en de temperatuur varieert tussen 23 en 28 graden. Donderdagavond is het zonnig en warm. Nadien volgt een droge en heldere nacht. De minima bedragen 9 graden in de Ardennen en 12 tot 15 graden elders.

Vrijdag wordt het zonnig en zeer warm. In de loop van de namiddag zullen enkele stapelwolken ontstaan. Een enkele wolk zou tot een regen- of onweersbui kunnen doorgroeien, eventueel met hagel. Er zal een matige zuidoostenwind staan en de maxima zullen 25 tot 30 graden bedragen.

Vrijdagavond rond 20 uur zal het in het binnenland op vele plaatsen nog ruim 25 graden zijn. In de loop van de nacht neemt de kans op onweer verder toe.

Zaterdag zal het meestal flink bewolkt zijn, met verspreide regen- en onweersbuien. De middagtemperatuur zal rond 25 graden schommelen.

Zondag en begin volgende week wordt het opnieuw warmer met geregeld zon, maar ook met enkele regen- of onweersbuien. 's Nachts is er kans op mist.

(SIJ)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud