Wind doet klappertanden

Zaterdagmiddag is er veel bewolking waaruit af en toe lichte sneeuw valt. De maxima gaan van min 1 graad op de Hoge Venen tot plus 2 graden elders. Er staat een vrij krachtige, en aan zee een harde, ijskoud aanvoelende oostenwind.

Zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag blijft het zwaarbewolkt met af en toe sneeuw bij nog steeds een sterke, zeer koud aanvoelende oostenwind. De minima schommelen tussen 0 en min 5 graden. Door sneeuw of door bevriezing van natte weggedeelten kan gladheid optreden.

Zondag is er nog steeds veel bewolking met van tijd tot tijd wat lichte sneeuw. Er staat een vrij krachtige, en aan zee een harde nog steeds ijskoud aanvoelende oostenwind. De maxima bedragen min 2 graden op de hoogste toppen van de Ardennen en ongeveer plus 2 graden elders.

De eerste helft van volgende week verloopt vrijwel droog met zonnige perioden en een stevige oostenwind. In de nacht en ochtend treedt lichte tot matige vorst op (min 3 tot min 8 graden). Overdag wordt het ongeveer 3 graden, wat nog steeds veel te koud is voor de tijd van het jaar. In de tweede helft van de week neemt de bewolking toe; de kans op neerslag wordt groter en geleidelijk wordt het ook wat minder koud.

(VRW)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud