Woensdag droog en zonnig

Dinsdagmiddag is het bewolkt met af en toe wat lichte regen of een bui, vooral over de zuidoostelijke helft van het land. Ten westen van de Schelde blijft het droog met zon en wolkenvelden. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen. De maxima liggen tussen 17 en 21 graden.

Dinsdagavond en -nacht wordt het droog met opklaringen over het westen. Over het oosten is het bewolkt met eerst nog af en toe regen die later wegtrekt naar Duitsland. De minima bedragen 10 tot 13 graden.

Woensdag blijft het droog met zonnige perioden. Alleen ten zuiden van Samber en Maas is een bui mogelijk. De wind waait zwak tot matig uit het noorden tot het noordoosten. De maxima schommelen tussen 17 en 22 graden.

Donderdag is er toenemende bewolking, gevolgd door regen- en onweersbuien die hevig kunnen zijn. Het wordt vrij warm bij zowat 23 graden. Vrijdag en zaterdag zijn er perioden met zon, wordt het winderig, maar blijft het meestal droog. Daarna komen er meer wolken en is er kans op regen. De middagtemperatuur schommelt rond 20 graden. (MUA)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud