Wolken bepalen de toon

Zaterdagmiddag blijft het in het westen zwaarbewolkt met soms lichte regen of motregen. Elders is het droog en vooral in het oosten en zuidoosten breekt de zon af en toe door. Er waait een zwakke veranderlijke wind. De maxima klimmen naar 15 tot 20 graden.

Zaterdagavond en -nacht valt er regen over het westen van het land. Elders is er een afwisseling van wolken en opklaringen. Plaatselijk kan mist ontstaan. Minima: 10 tot 14 graden.

Zondag blijft er in het westen veel bewolking met af en toe nog wat regen of motregen. In de rest van het land is er geregeld zon maar een enkele bui valt niet uit te sluiten. Er waait een zwakke tot matige noordoostenwind. Maxima: 16 graden aan de kust en 18 tot 21 graden elders.

Vooral maandag wordt het droog en zeer zacht met zonnige perioden. De middagtemperatuur schommelt rond 21 graden. Van dinsdag tot en met vrijdag is er een afwisseling van zon en wolken bij een geleidelijke daling van de temperatuur. Helemaal aan het eind van de week wordt het niet veel warmer meer dan 10 graden.

(GEL)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud