Advertentie

Zeven doden bij weekendongevallen

Bij diverse verkeersongevallen op de Belgische wegen zijn dit weekend minstens zeven mensen om het leven gekomen.

Op de A19 in het West-Vlaamse Geluveld kwamen zaterdagmiddag drie jonge Fransen om het leven. De wagen met de dodelijke slachtoffers, een jongen en twee meisjes, reed ter hoogte van de afrit Beselare over de middenberm en botste tegen twee voertuigen die uit de richting van Ieper kwamen.

In Verviers kwam zaterdag een 66-jarige vrouw uit Grivegnée om het leven. Een wagen met twee inzittenden botste op een vrachtwagen. De 66-jarige vrouw die in de personenwagen zat, overleed in het ziekenhuis.

Op de A12 in Stabroek overleed zondagmiddag een man. Hij verloor de controle over het stuur en kwam tegen een verlichtingspaal terecht.

In Neerglabbeek (Gruitrode) kwam zondagmorgen een vrouw om het leven. Door een nog onbekende oorzaak knalde een paardenvrachtwagen tegen een boom. Voor de 29-jarige vrouw uit Hechtel-Eksel kon geen hulp meer baten.

In Haren, een deelgemeente van Brussel, overleed zondagnamiddag een motorrijder. Door een nog onbekende oorzaak week de motorrijder van zijn baan af en belandde tegen een boom. De bestuurder overleed ter plaatse.

(TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud