Zon neemt steeds meer de bovenhand

Deze middag is er zon, maar er zijn ook regio's met hardnekkige wolkenvelden. Het blijft droog en er waait een matige, aan zee soms een vrij krachtige, wind uit het noorden tot noordoosten. De maximumtemperatuur zal 12 graden bedragen in de Ardennen en aan de kust en 15 graden op vele andere plaatsen. Op plekken waar de zon voldoende lang schijnt kan de temperatuur zelfs oplopen tot 18 graden.

Vanavond is het het vrij zonnig, maar 's nachts neemt de bewolking geleidelijk toe vanuit het noordoosten. De minima variëren van 3 graden in de Ardennen tot 8 graden aan zee.

Morgenochtend is het veelal bewolkt, maar in de loop van de dag breekt de zon op steeds meer plaatsen door. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige wind uit noordelijke richtingen. De maxima bedragen 14 graden aan de kust en in de Ardennen, 17 graden in het binnenland en lokaal 20 graden in de Kempen.

Vanaf woensdag krijgen we droog weer met erg zonnige periodes. De middagtemperaturen schommelen aan zee en in de Ardennen rond 20 graden. Elders wordt het meestal tussen 22 en 26 graden.

Zondag neemt de kans op een regen- of onweersbui toe, vooral dan over het oosten en zuiden van het land. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud