Zonnig, maar temperatuur blijft rond 18 graden hangen

Aan zee en in het westen van het land blijft het deze middag droog en vrij zonnig. Elders is het wisselend bewolkt met enkele buien, maar in de loop van de namiddag wordt het ook in het binnenland droger, met geleidelijk ook wat meer zon. Er waait een zwakke tot matige noordwestenwind. De maxima bedragen 13 graden in de Ardennen, 15 aan zee en rond 18 graden elders. In het oosten kan vanavond nog een bui vallen.

Komende nacht blijft het droog, met wolkenvelden en opklaringen. Er staat weinig wind. In de regio van Elsenborn is de minimumtemperatuur 4 graden. Elders schommelen de minima tussen 7 tot 10 graden.

Morgenochtend is het op vele plaatsen zwaarbewolkt, maar nadien breekt de zon af en toe door. Op de meeste plaatsen blijft het droog. Er staat een zwakke tot matige westenwind. De maxima bedragen 14 graden, en ongeveer 18 graden in de andere streken.

Donderdag wordt het wisselend bewolkt, met kans op een bui. Het wordt met zowat 15 graden ook kouder. Ook vrijdag en zaterdag wordt het weer nog niet beter. Er worden wolkenvelden en soms regen verwacht. Zondag en maandag krijgt de zon alsnog wat meer kans. Het kan dan 19 of 20 graden worden. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud