Advertentie

Zware brand in saunacomplex in Grimbergen

Een zware brand heeft zondagnacht het saunacomplex Thermae in Grimbergen zo goed als in de as gelegd. Dat meldt de brandweer van Vilvoorde.

Het vuur ontstond omstreeks middernacht in een technische ruimte van het saunacomplex aan de Wolvertemsesteenweg. De brandweer van Vilvoorde was snel ter plaatse maar had versterking nodig van haar collega's van Londerzeel om de brand onder controle te krijgen. Het vuur hield lelijk huis en de brandweer moest nog de hele nacht aanwezig blijven en nablussen. Om alle vuurhaarden en smeulende resten te kunnen doven, moesten de brandweerlui ook een deel van het dak en enkele muren slopen. Bij de bluswerken vielen geen gewonden.

De schade aan het saunacomplex is aanzienlijk. De exacte omvang is nog niet bekend maar die zou enkele honderdduizenden euro bedragen.

Over de juiste oorzaak van de brand bestaat nog geen duidelijkheid. Er wordt niet onmiddellijk aan kwaad opzet gedacht maar het parket heeft een branddeskundige aangesteld om de oorzaak te achterhalen. (SVR)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud