Concert Madonna in Werchter uitverkocht

Het concert van Madonna, op 11 juli in het Festivalpark in Werchter, is helemaal uitverkocht.

De ticketverkoop startte zaterdagmorgen om 9u. Tele Ticket Service en Proximus Go For Music, die de afhandeling van de ticketverkoop verzorgen, hebben te kampen gehad met fikse technische problemen ten gevolge van de massale belangstelling. Pas in de namiddag normaliseerde de toestand zich en konden de servers op volle kracht werken. De 65.000 beschikbare tickets voor het concert zijn intussen allemaal de deur uit.

Tele Ticket Service en Proximus Go For Music wijzen bovendien op de gevaren bij het kopen van tickets via tussenhandel. Een aantal sites zoals ebay bieden al enkele dagen tickets voor het concert van Madonna aan. De geldigheid van deze tickets zijn niet gewaarborgd en bovendien bestaat de kans dat deze tickets geen toegang geven tot het concert.

Indien er tickets vrijkomen ten gevolge van reservaties die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op een wachtlijst volgens het first come, first served-principe. De wachtlijst is geopend via www.proximusgoformusic.be.

(DIL)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud