Maddie: ouders lezen privédetectives de les (Daily Mail)

Gerry en Kate McCann, de ouders van het in Portugal verdwenen meisje Madeleine, hebben hun private detectives woedend gezegd dat zij moeten ophouden wilde verklaringen af te leggen omtrent het terugvinden van hun vierjarig dochtertje, zo heeft de krant Daily Mail zondag gemeld.

"Maddie" verdween op 3 mei uit het vakantieappartement van haar ouders in Praia da Luz, in de Portugese Algarve.

In een kranteninterview zei Francisco Marco, hoofd van het Spaanse detectivebureau Metodo 3 dat door de McCanns onder de arm is genomen, te weten dat de peuter zich in de buurt van Noord-Afrika bevindt en tegen kerstmis thuis zou zijn. Hij zei ook dat hij de ontvoerder van het Britse kind kent en dicht staat bij het teruggeven van de peuter aan zijn ouders.

Volgens een door de Mail aangehaalde goede vriend van de McCanns heeft Metodo 3 nu te horen gekregen dat het moet ophouden zulke verklaringen de wereld in te sturen. Het bureau is gewaarschuwd dat het contract van 50.000 pond per maand op de helling kan staan want de opschepperij door Metodo 3 kan de zoektocht naar "Maddie" torpederen.

De McCanns hebben anderzijds zaterdag de mensen die hen steunen bedankt en eraan toegevoegd dat het gezin zich opmaakt voor een "buitengewoon moeilijke kerst". (LOR)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud