McCain nu ook "kandidaat van veranderingen"

De Republikeinse kandidaat voor het Witte Huis, John McCain, doet moeite om afstand te nemen van de (Republikeinse) regering-Bush door zich vanaf dinsdag in een nieuwe tv-spot in de beslissende staten op te werpen als "de kandidaat van de veranderingen". "Verandering" -Change- was eigenlijk het toverwoord van McCains Democratische rivaal Barack Obama. Tegen die "verandering" speelde McCain zijn "ervaring" uit.

"Washington draait niet. John McCain weet dat. We bevinden ons in een situatie die erger is dan vier jaar geleden", zo luidt het in het spotje.

"Alleen McCain is opgetreden tegen de tabaksindustrie, tegen de farmaceutische bedrijven en tegen de corruptie van welke kant ook. Hij zal Wall Street hervormen, strijd voeren tegen de grote oliemaatschappijen en Amerika welvaart bezorgen", zegt een offscreenstem, terwijl er foto's te zien zijn van de senator.

In het Democratische kamp wordt McCain voorgesteld als de politieke erfgenaam van de huidige bewoner van het Witte Huis, George W. Bush, en als een pion van de grote oliemaatschappijen. (SIJ)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud