McCain vergelijkt Obama met Britney Spears en Paris Hilton

De Republikeinse presidentskandidaat John McCain heeft woensdag een nieuwe televisiespot op de Amerikaanse kijkers losgelaten waarin hij zijn Democratische uitdager Barack Obama op de korrel neemt. De senator uit Illinois wordt vergeleken met Britney Spears en Paris Hilton.

"Het is de grootste ster ter wereld", stelt de stem van een vrouw off screen terwijl beelden van Obama's optreden vorige week in Berlijn afgewisseld worden met foto's van Britney Spears en Paris Hilton. "Maar, is hij klaar om het commando te nemen?", luidt het.

Terwijl de beelden van Obama in Berlijn mekaar opvolgen, zegt de stem dat Obama gekant is tegen olieboringen op zee en dat hij de elektriciteitstaksen wil verhogen. "Meer belastingen, meer olie uit het buitenland, dat is de echte Obama", klinkt het.

McCain heeft sinds enkele dagen de aanval ingezet op zijn Democratische uitdager. Hij doet dat in tv-spotjes die vooral uitgezonden worden in de Amerikaanse staten die zogenaamd nog "onbeslist" zijn met het oog op de presidentsverkiezingen van november. (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud