Opnieuw lichaamsdeel van man gevonden in Engeland

Sinds weken worden op verschillende plaatsen over heel Engeland lichaamsdelen van een man gevonden. Nu is het vijfde lichaamsdeel opgedoken. In het weekeinde werd de romp van een man in een graf in het graafschap Hertfordshire ten noorden van Londen ontdekt. Volgens de politie is het "zeer waarschijnlijk" dat alle lichaamsdelen van een en dezelfde man zijn. Volgens de BBC lag de romp in een koffer.

De mysterieuze puzzel van het verhakkelde lijk houdt de politie al sinds eind maart bezig. In verschillende regio's waren het hoofd, een arm en het linker- en rechterbeen van een onbekende man gevonden. Tot nog toe is het slachtoffer nog niet geïdentificeerd. De politie gaat ervan uit dat het om een ongeveer 1,80 meter grote man gaat, mogelijk van Aziatische afkomst, die aan een huidaandoening leed. De politie behandelt de zaak als moord.

De reeks gruwelijke vondsten begon op 22 maart, toen een linkerbeen in een reistas werd ontdekt. Een week later werd de arm op een veld gevonden. Beide vindplaatsen liggen in het graafschap Hertfordshire. Vervolgens vond een landbouwer het hoofd van de man op een akker in het Midden-Engelse graafschap Leicestershire. (TIP)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud