Raket doodt drie Israëli's nabij Gaza-strook

Een raket heeft in Kyriat Malachi, nabij de Gaza-strook, drie Israëli's gedood, zo heeft de politie bekendgemaakt. Nog iemand raakte gewond, volgens de Jerusalem Post gaat het om een baby.

Geciteerd door de Jerusalem Post, zegt het Israëlische leger dat "terroristen in Gaza" de voorbije 24 uur 132 raketten op Israëlische "civiele centra" hebben afgevuurd.

Een Israëlische luchtaanval in het zuiden van Gaza heeft gisteren de dood van drie Palestijnse militanten veroorzaakt, zo is uit medische bronnen in de Gaza-strook vernomen. Hierdoor zijn sinds woensdag bij de operatie "Defensie Pijler" van de joodse staat al elf Palestijnen gedood en 10 gewond.

Tengevolge van de Israëlische aanvallen op Gaza heeft Egypte zijn ambassadeur uit Egypte teruggeroepen, aldus de Arabische nieuwszender al-Jazeera.

Zaterdag komen de ministers van Buitenlandse Zaken van de Arabische Liga op Egyptisch en Palestijns verzoek in Caïro in spoedzitting bijeen om zich te beraden omtrent de Israëlische aanvallen op Gaza. (ANA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud