Advertentie

Scifo ontkent Bodart in contact te hebben gebracht met Alfano

Voormalig Rode Duivel en huidig trainer van Moeskroen Enzo Scifo heeft zondag met klem betwist dat hij Gilbert Bodart, zijn voormalige ploegmaat bij de Rode Duivels, en zijn neef Vincenzo Alfano in contact heeft gebracht in de zaak van valsmunterij. Scifo zegt in het kader van de zaak op geen enkele manier, door om het even wie, te zijn gecontacteerd.

In Het Nieuwsblad en La Dernière Heure stond zaterdag dat Scifo zou ondervraagd worden in het dossier van valsmunterij rond Bodart, ook al wordt hij niet in verdenking gesteld in de zaak. De kranten schreven dat de ex-Rode Duivel zijn neef Vincenzo Alfano, die in Italië en België bekend staat als lid van de maffia, aan Bodart zou hebben voorgesteld. Alfano werd vorig jaar in Bari opgepakt in het bezit van 56.000 euro aan valse biljetten.

"Meneer Scifo kan niet aanvaarden dat zijn naam op ondoordachte wijze, en zonder enige voorafgaande verificatie van de journalist, geciteerd wordt in het kader van een gemediatiseerde gerechtelijke affaire", aldus zijn advocaat. (SER)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud