Advertentie

Susan Boyle in halve finale "Britain's got talent"

Susan Boyle zingt zondag in de halve finale van "Britain's got talent". De 47-jarige Schotse is dankzij haar stem een vedette in de talentenjacht.

Het publiek spotte wat met Susan Boyle toen ze vorige maand voor het eerst op het podium verscheen; ze sprak met een uitgesproken Schots accent en had haar uiterlijk niet echt mee. Ook de drie juryleden konden met moeite hun irritatie verbergen bij de idee dat ze hun tijd aan het verliezen waren met een kandidate die niet bepaald veelbelovend leek.

Maar het publiek viel als een blok voor haar betoverende stem na de eerste maten van haar vertolking van "I Dreamed A Dream". De verrassing was zo groot dat een clipje van Susan Boyle's optreden op YouTube op enkele dagen tijd 11,7 miljoen bezoekers trok.

Boyle zal het zondag in de halve finale opnemen tegen drie andere kandidaten. De finale vindt plaats op zaterdag 30 mei. De winnaar krijgt een cheque ter waarde van 100 000 pond (115 000 euro) en mag tijdens een show later dit jaar optreden voor koningin Elizabeth II.

(KCO)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud