Thaise politie speurt met foto's naar 50 pedofielen

Na de arrestatie van een vermoedelijke kinderverkrachter uit Canada wil de Thaise politie aan de hand van foto's 50 andere pedofielen opsporen. De westerse buitenlanders houden zich vermoedelijk in de buurlanden van Thailand op, berichtten de lokale media zaterdag. De chef van de cel misdaden tegen kinderen, jongeren en vrouwen, Wimon Pao-in, zei dat de meeste gezochten Duitsers zijn, aldus de krant The Nation. Ook Britten, Australiërs, Italianen, Finnen en Amerikanen behoren tot de verdachten.

De meesten hebben beelden van hun daden op het internet verspreid, verklaarde Wimon Pao-in voorts. Met steun van het publiek zullen de pedofielen gevonden worden. Op de lijst, die met de hulp van de internationale politieorganisatie Interpol werd samengesteld, stond volgens Wimon Pao-in ook de op 19 oktober in Thailand gevatte veronderstelde Canadese kinderverkrachter.

De Canadese leraar wordt ervan verdacht jongens seksueel te hebben misbruikt en de foto's van die daden op het internet te hebben verspreid. (SER)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud