Advertentie

Concentra neemt Nederlandse "Typische Uitgaven" over

De groep Concentra neemt de negen huis-aan-huiskranten en zes speciale edities van "Typische Uitgaven" over. Na de overname van "De Trompetter Groep" in Limburg heeft het multimediabedrijf nu ook voet aan de grond in Oost-Nederland, zo meldt Concentra donderdag.

Concentra bereikte woensdag een akkoord over de overname met investeerder Niek Gloudemans en de oprichters en bedenkers van de "Typisch"-formule, Dennis Slettenhaar en Erik Hoogenberg. Slettenhaar en Hoogenberg zullen hun functie als directeur van de onderneming voortzetten. Ze sturen een team van 35 medewerkers aan en er wordt samengewerkt met freelanceredacteurs.

Typisch Uitgevers BV heeft de voorbije maanden een reorganisatie doorgevoerd. Daarbij werden de achttien weekkranten teruggebracht naar negen. Het betreft onder meer "Typisch Almelo", "Typisch Enschede", "Typisch Transport" en "Typisch Uit" en de specials "Wonen", "Lifestyle", "Trouwen" en "Werk".

"In de nieuwe samenstelling van de edities, namelijk 9 weekbladen en 6 speciale edities, worden wekelijks meer dan 300.000 kranten uitgegeven", luidt het. (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud