Advertentie

Dolor zal voor nieuwe Fortis-deal stemmen

Belangenvereniging Dolor vzw zal woensdag 11 februari voor de nieuwe Fortis-deal stemmen. Dat deelt voorzitter Hendrik Boonen maandag mee. Uit een bevraging bij de leden en sympathisanten van Dolor, blijkt dat 73 procent van de reacties uitgesproken positief is over de deal.

Twintig procent van alle reacties was uitgesproken negatief, zeven procent was onbeslist. Volgens Dolor zien "de meeste aandeelhouders een nationalisatie door de Belgische overheid niet zitten. Dit zal leiden tot een nieuwe vermindering van de waarde van de aandelen."

Van de bevraagden heeft zo'n 90 procent informatie gevraagd in verband met de klacht die Dolor in oktober 2008 indiende in verband met de zaak-Fortis. "De meeste aandeelhouders zien heil in deelname aan een dergelijke actie", luidt het.

Dolor deelt nog mee dat het haar leden en sympathisanten heeft opgeroepen persoonlijk te gaan stemmen, in plaats van met volmachten te werken. "Blijkbaar heeft men deze raad opgevolgd en zullen heel wat kleine Vlaamse aandeelhouders dit ook doen", aldus nog Dolor. (SVR)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud