Advertentie

Fortis: Aandeelhouders aan onderhandelingstafel (De Boeck)

"We moeten met alle partijen opnieuw aan tafel gaan zitten, ook met de aandeelhouders", zo verklaarde Karel De Boeck, gedelegeerd bestuurder van Fortis-holding, zondag in De Zevende Dag.

Bedoeling is om maandag met aandeelhoudersverenigingen zoals Deminor, de Vlaamse federatie van Beleggingsclubs (VFB) en de Nederlandse VEB rond de tafel te zitten en te werken aan een oplossing die wel een 'ja' kan opleveren op een volgende aandeelhoudersvergadering.

De afwijzing van de Fortis-deal van woensdag was volgens De Boeck een "emotionele schreeuw" van de aandeelhouders waardoor de holding wel "armer is geworden". Er bestaat ook veel onzekerheid over de toekomst van de holding.

Volgens De Boeck is het de bedoeling om snel te gaan in het zoeken naar een oplossing. Hij spreekt zelf van een oplossing binnen de 10 dagen. "Die oplossing moet tenminste een beetje beter zijn dan de oplossing die we hadden en moet voldoende beter zijn om nu een 'ja' op te leveren bij de volgende aandeelhoudersvergadering", aldus De Boeck. Die algemene vergadering is voorzien voor 28/29 april. (SVR)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud