Advertentie

Groep KVLV op zoek naar 1.000 werknemers

Groep KVLV, die organisaties overkoepelt zoals Landelijke Thuiszorg, Landelijke Kinderopvang en Landelijk Dienstencoöperatief, wil in de loop van dit jaar 1.000 nieuwe medewerkers aantrekken en is daarvoor de wervingscampagne "Els/Tine/Mia zoekt collega's" gestart. Groep KVLV biedt momenteel verspreid over Vlaanderen al werk aan meer dan 6.000 werknemers, vooral vrouwen. Op 4 jaar tijd groeide het aantal met meer dan 2.000.

De meest voorkomende vacatures hebben betrekking op verzorgenden (voor huishoudelijke en verzorgende taken en sociale ondersteuning), kraamverzorgenden, onthaalbegeleiders, kinderbegeleiders en huishoudhulpen. In 2008 ontving de Groep in totaal 10.721 sollicitaties en namen 1.870 mensen deel aan de selecties. Er werden 1.251 mensen aangeworven, van wie ongeveer 280 jobstudenten, en van wie er nog 710 in dienst zijn. Opvallend is dat steeds meer mannen zich aangetrokken voelen tot dergelijke jobs.

De nieuwe vacatures zijn het gevolg van de groeiende vraag in de zorgsector, de uitbreiding van de kinderopvang en het succes van de dienstencheques.

Meer inlichtingen zijn te vinden op www.groepKVLV.be. (SIJ)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud