Handel in Fortis blijft opgeschort

De handel in het aandeel Fortis gaat ook woensdag om 9 uur niet van start. Dat bevestigt Hein Lannoy van de CBFA. Het is wachten op een persmededeling van Fortis waarin de groep volledige en nauwkeurige informatie geeft over de financiële gevolgen van de verschillende akkoorden voor de Fortis Groep. Mogelijk komt Fortis woensdagmiddag met een persbericht, staat op de website van De Tijd.

De CBFA heeft Fortis gevraagd volledige en nauwkeurige informatie te geven over de financiële gevolgen van de verschillende akkoorden voor de Fortis Groep.

"Aangezien er nog steeds gewerkt wordt aan de uitwerking van de technische en praktische modaliteiten van deze akkoorden is Fortis niet in de mogelijkheid om onmiddellijk te communiceren. Bijgevolg heeft de CBFA beslist om de schorsing van het aandeel te behouden tot na de publicatie van onder andere deze mededeling", aldus de toezichthouder.

De handel in het aandeel Fortis ligt sinds maandag stil. Vrijdag nabeurs werd bekend dat de Nederlandse staat de Nederlands activiteiten van Fortis nationaliseert. Zondag werd bekend dat de Belgische activiteiten naar het Franse BNP Paribas en de Belgische staat gaan. (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud