Newtec wint Open Bedrijvendag-award Technologische Innovatie

Het bedrijf Newtec uit Sint-Niklaas heeft dinsdag de Open Bedrijvendag-award voor Technologische innovatie gewonnen. Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk Atlas Copco Belgium en Prime Water International. Dat werd ter plaatse vernomen.

Newtec is een pionier op het gebied van satellietcommunicatie en stelt meer dan 290 personen te werk in vier continenten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van professionele apparatuur, breedbandsystemen en IP-software voor satellietcommunicatie.

De jury koos Newtec als winnaar omdat ze "door het internet toegankelijker te maken, elektronisch communiceren en zakendoen mogelijk maken voor iedereen."

De awards zijn gekoppeld aan de 18e editie van de Open bedrijvendag die op 5 oktober plaatsvindt met als thema "Technologische Innovatie". Het thema kwam er op uitdrukkelijke wens van Patricia Ceysens (Open Vld), Vlaams minister van Economie, Ondernemen, Wetenschap, Innovatie en Buitenlandse Handel. Zij reikte dinsdag de awards uit. (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud