Nieuwe website Open Bedrijvendag moet bezoeker helpen kiezen

Op zondag 7 oktober zetten 349 bedrijven in Vlaanderen hun deuren open naar aanleiding van Open Bedrijvendag. Een volledig vernieuwde website moet de bezoeker helpen kiezen welke bedrijven hij die dag wil bezoeken. Dat laten de organisatoren van de Open Bedrijvendag donderdag weten.

Omdat de voorbije jaren steeds meer bezoekers de weg naar bedrijven vonden via www.openbedrijvendag.be, werd de website in een volledig nieuw kleedje gestoken. Vooral de zoekmogelijkheden werden grondig uitgebreid.

Om een keuze te maken uit het steeds grotere aanbod aan deelnemers aan Open Bedrijvendag, werd een nieuwe zoekmodule uitgebouwd. In functie van zijn interesses kan de bezoeker thema's selecteren en op basis daarvan kiezen voor een adviserend of een interactief bezoek, of voor een ambachtelijk of technisch bedrijf.

Wie wil kan nu al een blik achter de schermen werpen bij sommige deelnemende bedrijven, dankzij enkele filmpjes op www.openbedrijvendag.be. Van elk bedrijf is er ook een korte beschrijving van de activiteiten te vinden, alsook informatie over de duur van een bezoek en of er een rondleiding met gids en/of kinderanimatie is. (SVR)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud