Sommige Thalys/Eurostar-treinen geschrapt door spoorstaking Frankrijk

De aangekondigde stakingsacties bij het Franse spoor heeft ook gevolgen voor het Thalys- en Eurostar-verkeer donderdag en vrijdag. Een aantal treinen wordt geschrapt.

Thalys zegt dat als gevolg van de Franse acties vanaf woensdag 17 oktober (20.00 uur) tot vrijdag 19 oktober (08.00 uur) en met een mogelijkheid tot verlenging, 90 pct van de Thalys-treinen tussen Brussel en Parijs zullen rijden, met voor enkele treinen een vertraging van 30 minuten. Een zestal treinen wordt geschrapt. Alle Thalys-treinen op de verbinding Brussel-Amsterdam en Brussel-Keulen rijden normaal.

Voor meer informatie raadt Thalys het nummer 070-667788 of www.thalys.com aan. Alle Thalys-tickets vanuit of naar Parijs geldig op 18 oktober zijn omruilbaar of worden terugbetaald.

Bij Eurostar - de trein die Brussel, Rijsel en Parijs met Londen verbindt - luidt het dat voor donderdag één trein op de tien op het traject Londen-Brussel is geschrapt. Een aantal treinen zal wel niet stoppen in Rijsel. Er kunnen die dag wel nog vertragingen of plotse annuleringen plaatsvinden. Voor vrijdag zijn drie treinen op het traject Brussel-Londen geschrapt. Tickets kunnen worden omgeruild. (HOA)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud