Advertentie
Advertentie

Dieumerci Mbokani: "Vertrek na dit seizoen bij Anderlecht"

Dieumerci Mbokani is aan zijn laatste maanden bezig als speler hij regerend landskampioen en competitieleider RSC Anderlecht. "Iedereen weet dat ik ga vertrekken, ik heb er al met het bestuur over gesproken", vertelde de Congolese international vrijdag in een interview met het VTM-programma Stadion.

"Mijn contract loopt tot 2014 en volgend seizoen zou sowieso mijn laatste bij Anderlecht worden. We hebben echter gepraat en ze hebben gezegd dat als er een goede club is, we een oplossing voor een transfer gaan zoeken. En waarom ook niet? Ik denk zelf aan een vertrek, maar ik probeer zo weinig mogelijk aan de transfer te denken. Nu denk ik vooral aan de laatste wedstrijden in de play-offs en aan de titel. Daarna zal ik nadenken over de transfer. We zullen wel zien hoe het allemaal loopt, maar uiteindelijk vertrek ik", aldus Mbokani.

Na eerdere mislukte omzwervingen in Frankrijk (Monaco) en Duitsland (Wolfsburg) wil hij het deze keer in de Premier League proberen. "Ik verkies Engeland, maar we zullen zien welke aanbiedingen er binnenlopen."

Mbokani moest de eerste wedstrijden van de play-offs door een schorsing vanuit de tribunes volgen. Zondag keert hij in de topper tegen Club Brugge terug in de basis. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud