Omega Pharma blijft wielersponsor tot en met 2011

Het farmaceutisch bedrijf Omega Pharma maakte vrijdag in de bedrijfsgebouwen in Deinze bekend dat het het contract met de wielerploeg Predictor-Lotto verlengt tot en met 2011. Het huidige contract liep eind 2008 af. Het team zal vanaf volgend seizoen niet langer Predictor-Lotto heten, maar wel Silence-Lotto. Silence is een middel tegen snurken.

"De voorbije jaren hebben onze andere producten Davitamon en Predictor het bewijs gebracht dat in het wielrennen de publiciteit rendeert, ondanks de soms negatieve aspecten", verduidelijkte Marc Coucke.

Ook op sportief vlak blijft Coucke optimistisch. "Met renners als Cadel Evans, Robbie McEwen, Leif Hoste en andere beloftevolle jongeren hebben we vorig seizoen bewezen dat we iets in onze mars hadden. Daarnaast mag ook niet vergeten worden dat de ploeg versterkt werd met Popovych."

Het project van 2009 - 2011 is nog afhankelijk van het engagement van medesponsor Lotto, waarover vermoedelijk eind 2008 wordt beslist. De kleuren van het nieuwe Silence - Lotto-team zijn zwart en rood, het team heeft een budget van om en bij de 7,5 miljoen euro. Dat kan nog opgetrokken worden indien er nog meerdere sponsors opdagen. (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud