Advertentie

OS 2008 - 100.000 condooms blijven niet ongebruikt

De gratis condooms die sinds de Spelen van 1992 in Barcelona aan de atleten uitgedeeld worden, vinden ook in Peking gretig aftrek. De jongste weken werden er in het olympisch dorp 100.000 rubbertjes verdeeld. Er werden er nu 20.000 bijbesteld.

Op minder dan een week van het einde van de Olympische Spelen zijn er in het olympisch dorp twee groepen duidelijk te onderscheiden: zij die hun competitie al achter de rug hebben, en zij die hun nog op hun sport focussen. Voor de eerste groep is het party-time. Die groep wordt steeds groter en het olympisch dorp wordt zo steeds meer een explosieve mix van hormonen.

"Je ziet steeds meer koppeltjes. Dit is de plaats bij uitstek om te daten. Zoek je een mix van rassen? Hier heb je ze gevonden. Vooral bij de Russen, de Tsjechen en de Slovaken zitten geweldige exemplaren", likkebaardt een Mexicaanse volleybalspeler.

"Er zijn 16.000 atleten in het dorp. Natuurlijk zijn daar jongens bij die sommige meisjes wel zien zitten en natuurlijk komt daar seks van", vertelt de 33-jarige Nederlandse baseballer Jeroen Sluijter. "En als er dan gratis condooms uitgedeeld worden, wil je die toch ook wel eens gebruiken."

Ook in Peking hebben onze nooderburen een reputatie. "Er is één plaats die niemand wil missen", besluit de Mexicaanse volleyballer. "In het huis van de Nederlanders moet iedereen geweest zijn. Daar gaat het er echt wild aan toe." (DCM)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud