OS 2008: volgens bookmakers maken Belgen nog kans op medaille

De kansen voor de Belgen om een olympische medaille te winnen, blijven slinken. Met het einde van de Olympische Spelen in Peking in zicht staat de Belgische teller nog steeds op nul. Toch geven de bookmakers van gokkantoor Unibet de Belgen nog wel kans om de Spelen alsnog met een medaille af te sluiten.

Hoogspringster Tia Hellebaut heeft volgens de bookmakers een goede kans op een medaille. Haar foutloze kwalificatie voor de finale, in tegenstelling tot sommige andere favorieten, wist de bookmakers te overtuigen. Zij krijgt daarom een notering van 3.0 mee om een medaille te winnen. Om het goud te winnen, geven de bookmakers haar minder kans, met een notering van 25.

Ook de Jonge Duivels zijn nog in de running voor een medaille. Al achten de bookmakers de kansen van de Belgische beloften niet bijster groot. Met een notering van 8.5 tegen 1 lijkt hun lot al bezegeld.

De Belgische mountainbikers moeten ook nog aan de slag. Volgens de bookmakers is Sven Nys de grootste Belgische kanshebber op een medaille met een notering van 20 tegen 1 voor de overwinning. Roel Paulissen, die zich onlangs nog wereldkampioen kroonde in de marathon mountainbike, krijgt een notering van 22 tegen 1. (SER)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud