Spelers Club Brugge willen dat Carl Hoefkens opnieuw kapitein wordt

Als het aan de spelers van Club Brugge ligt, wordt Carl Hoefkens gewoon opnieuw kapitein bij de competitieleider. Dat staat vandaag in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Hoefkens had maandag in een emotionele videoboodschap afstand gedaan van zijn kapiteinsband. De rechtsback deed dit naar aanleiding van het gerommel tussen spelers en supporters van zondag na de stadsderby tegen Cercle. Hoefkens en co beslisten toen na het laatste fluitsignaal om de fans niet te gaan groeten, wat hen niet in dank werd afgenomen door de blauw-zwarte fans. Daarop besliste Hoefkens om zijn kapiteinsband in te leveren. Gisteren hielden de spelers een groepsgesprek, waaruit bleek dat er uiteindelijk maar één iemand geschikt was voor de functie van kapitein: Hoefkens zelf. De spelersgroep vroeg daarop aan het bestuur om de verdediger te herbenoemen als kapitein, Hoefkens vroeg even bedenktijd. Ook de supportersfederatie had maandag al laten

uitschijnen dat het Hoefkens nog steeds als de ideale kapitein bleef zien. Club komt vanavond in actie in de zestiende finales van de Beker van België tegen derdeklasser Zaventem. Wie de Brugse kapitein wordt, is nog niet duidelijk. Mogelijk wordt Hoefkens zelfs rust gegund door coach Georges Leekens. (DLA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud