Stijn Devolder tot 2010 bij Quick.Step

Stijn Devolder heeft zijn contract met Quick.Step verlengd tot 2010. Dat bevestigde Patrick Lefevere vrijdag. In het contract is ook al een optie voor 2011 opgenomen. "Devolder is een belangrijke schakel in ons team voor de komende drie jaren. Samen met Boonen is is hij één van de pijlers waar we ons team op bouwen", verduidelijkte de teammanager.

Devolder, vrijdag 29 geworden, is Belgisch tijdritkampioen en won dit jaar de Ronde van Vlaanderen. Ook Katusha, de nieuwe Russische ploeg van financieel verantwoordelijke Andrei Tchmil hengelde naar zijn diensten. Hij kon er vier keer meer verdienen, maar Devolder wimpelde de Russen af. "Ik aard nu eenmaal goed bij Lefevere", reageerde hij. "Ik ben erg blij met het vertrouwen dat het team en de sponsors in mij stellen en met de verantwoordelijkheid die ik krijg. Ik zal proberen om daar met nog meer zeges voor te bedanken."

De 32-jarige Spanjaard Juan Manuel Garate's verlaat na drie jaar het team. Hij tekende voor twee seizoenen bij het Nederlandse Rabobank. (TIP)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud