Advertentie

Transfer van Matias Suarez (Anderlecht) naar CSKA Moskou gaat definitief niet door

De transfer van de Argentijnse spits Matias Suarez van Anderlecht naar het Russische CSKA Moskou gaat definitief niet door, bevestigde Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck zaterdag na de zege van de Brusselaars tegen Beerschot.

Zaterdagochtend berichtten verscheidene kranten al dat de transfer van de Gouden Schoen op de helling stond. Door een knieprobleem geraakte Suarez namelijk niet door de medische testen die hij in opdracht van CSKA aflegde.

Suarez sukkelde tijdens de play-offs al met een knieblessure, en hij miste daardoor ook een deel van de voorbereiding. CSKA Moskou had gehoopt de spits snel te kunnen inzetten. "Suarez hervalt mogelijk in zijn blessure en zou dan drie maanden aan de kant staan. Hij zou in het begin bij CSKA misschien niet 100 procent fit zijn en dat risico wilde CSKA niet nemen", aldus Van Holsbeeck.

De Russische club had een transfersom veil van 16 miljoen voor de Anderlechtspeler, en 11 miljoen zou daarvan naar Anderlecht gaan, maar dit gaat nu dus niet door. Van Holsbeeck probeert de financiële klap echter positief te bekijken: "Dit is financieel inderdaad een flinke streep door onze rekening, maar met de Gouden Schoen die terugkeert, doen we een fabuleuze transfer. Voor Matias zelf is de klap echter zeer groot, dus we zullen hem moeten steunen".

(DSB)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud