Voetbal - Germinal Beerschot verlengt het contract van Jos Daerden niet

Jos Daerden (55) is niet langer trainer van eersteklasser Germinal Beerschot. Zijn contract wordt niet verlengd, meldt de club dinsdag op zijn website.

"Het Directiecomité van Germinal Beerschot heeft op de vergadering van vandaag (dinsdag, nvdr) beslist om het contract met hoofdtrainer Jos Daerden niet te verlengen. De club dankt Jos Daerden voor zijn inzet en wenst hem nog veel succes in zijn verdere trainerscarrière", klinkt het in een mededeling.

Jos Daerden tekende begin september 2009 een contract tot het einde van het seizoen bij Germinal Beerschot, waar hij de ontslagen Aimé Anthuenis opvolgde. Onder zijn bewind zette Germinal Beerschot voor Nieuwjaar een sterke reeks neer, maar daarna volgde een 3 op 30. Germinal Beerschot miste zo deelname aan play-off I.

Bij het begin van play-off II had het clubbestuur al duidelijk gemaakt dat het contract van Daerden niet zou worden verlengd, maar later kwam het op die woorden terug. Daerden leek dus te kunnen blijven, maar nu is de knoop dan toch doorgehakt in het nadeel van de Limburger.

Een opvolger voor Jos Daerden heeft Germinal Beerschot nog niet aangeduid.

. (TSA)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud