Advertentie
Advertentie

WK snooker - Ronnie O'Sullivan: "Heb me goed geamuseerd"

Ronnie O'Sullivan liet na zijn wereldtitel van 2012 het snooker voor wat het was, maar besloot na elf maanden zonder competitie toch zijn titel te komen verdedigen in The Crucible. Het leverde hem een vijfde wereldtitel op. "Het was een goede beslissing om terug te komen, ik heb me goed geamuseerd", reageerde "The Rocket".

"Ik moet Barry Hawkins feliciteren. Hij heeft het me echt lastig gemaakt", loofde O'Sullivan zijn tegenstander. "Ik wist echt niet wat ik moest verwachten na zo lang niet gespeeld te hebben. Ik verveelde me en heb dan maar besloten om terug te gaan snookeren. Het viel mee. Ik heb me wekenlang goed geamuseerd en heb van elk moment genoten. In zal in de toekomst zeker nog kleinere toernooien spelen. Of ik nog naar het WK kom, zien we dan wel weer. Ik heb het voorbije jaar ook geleerd dat ik het snooker op zich niet echt mis, maar ik moet wel iets om handen hebben."

Eerder deze week verklaarde O'Sullivan dat hij het zich financieel niet kan veroorloven om op pensioen te gaan. Hij verzamelde zo'n 7,5 miljoen euro aan prijzengeld. "Geen idee waar dat allemaal naar toe is", aldus O'Sullivan.

. (Belga)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud