Yanina Wickmayer speelt in 2010 twintigtal toernooien

Yanina Wickmayer heeft haar programma voor 2010 zo goed als rond. Op het menu staan een twintigtal toernooien, Fed Cup, exhibitieduels en eventuele Masters (A of B) niet meegerekend.

Wickmayer, die wel nog een mogelijke dopingschorsing boven het hoofd hangt, begint het seizoen 'down under' in Auckland (4/1) en aansluitend Sydney, al valt dit toernooi weg indien ze geen wildcard krijgt voor de Australian Open (18/1). In dat geval speelt ze de kwalificaties van de Australische grandslam.

In februari gaat Wickmayer aan de slag met het Fed Cup-team in Polen (6-7 februari), en staat ze aan de start in Parijs (8/2) en Dubai (15/2).

Maart wordt ingevuld met Indian Wells (8/3) en Miami (24/3).

Met het oog op Roland Garros (24/5) plant Wickmayer in april een trainingsperiode aangevuld met de toernooien van Estoril of Rome (3/5) en Madrid (10/5).

Via Eastbourne (14/6) zal Wickmayer zich klaarstomen voor Wimbledon (21/6).

Het hardcourtseizoen omvat de toernooien van San Diego (2/8), Cincinnati (9/8) en Montréal (16/8) in aanloop naar de US Open (30/8), waar ze haar halvefinaleplaats van dit jaar moet verdedigen.

Op het einde van het seizoen staan de toernooien van Tokio (27/9), Peking (4/10) en Luxemburg (18/10) op het programma. Afsluiten doet Wickmayer (mogelijk) met de Masters A in Doha of B in Bali. In december maakt ze tot slot haar opwachting op het exhibitietoernooi in Antwerpen.

(DES)

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud